Ontdek onze menukaart

Bar bites
  • Paleta iberico
  • €14,00
  • Hummus
  • €8,00
  • Manchego
  • €10,00
  • Pancetta stagionate
  • €12,00
Cold tapas
  • Brioche/ paling/ foie gras/ kers
  • €14,00
  • Kalfstartaar/ parmezaan/ radijs
  • €13,00
  • Canneloni knolselder/ ricotta/ groene kruiden
  • €11,00
  • Aardappel/ garnaal/ zeekraal
  • €16,00
Warm tapas
  • Brochette pijlinktvis 'Mibrasa'/ misomayo
  • €16,00
  • Intercostales/ chimichurri
  • €15,00
  • Ravioli/ hoevekip/ champignon/ truffel
  • €16,00
  • Bloemkool/ hummus
  • €11,00

Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.

Main
  • Rubia entrecote 300gram
  • €34,00
  • Angus Tomahawk 2 personen - 1kg
  • €73,00
  • Picanha 300gram
  • €26,00
  • Holstein entrecote 300gram
  • €28,00

Geserveerd met frietjes, sla, saus
Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)

  • Catch of the day dagprijs
  • Zeetong 350gram met frietjes en salade dagprijs
  • Vegi of the day dagprijs
Side dishes
  • Papas Canarias
  • €4,00
  • Friet met schil
  • €4,00
  • Frisse salade
  • €4,00
  • Tomatensalade
  • €4,00
  • Gegrilde spitskool
  • €4,00
  • Warme seizoensgroenten
  • €4,00
Desserts
  • Assortiment kaas
  • €14,00
  • Moelleux
  • €11,00
  • Dame blanche
  • €11,00
  • Huisgemaakte appeltaart/ vanille
  • €12,00

Lunch menu

22/11-26/11

Garnaal – sushirijst – avocado

Eendeborst – spruitjes – champignon – kroketjes

€25,00

Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag

TAKE AWAY OUDEJAAR

31/12

tataki tonijn

zeewolf – pompen – jus saffraan

hertenkalffilet – knolselder – jus champignon – gratin

kruimeldeeg – vijg – ricotta

Bestellen via mail, oudejaarpursang@gmail.com

€57,00

Enkel voor gans het tafelgezelschap