Ontdek onze menukaart

Bar bites
  • Bresaola
  • €17,00
  • vegi dip
  • €8,00
  • witte pens
  • €12,00
  • Paleta cebo
  • €15,00
Cold tapas
  • Tataki rund
  • €15,00
  • Rode biet, geitenkaas, noten
  • €14,00
  • Toast lobster
  • €18,00
  • gelakte eend
  • €16,00
Warm tapas
  • Broodje garnaalkroket
  • €14,00
  • gamba's
  • €17,00
  • truffelrisotto
  • €18,00
  • Rundsnek
  • €18,00

Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.

Main
  • Rubia entrecote 300gram
  • €35,00
  • Angus Tomahawk 2 personen - 1kg
  • €74,00
  • Varkens cote a los 350gram
  • €27,00
  • Holstein entrecote 300gram
  • €29,00

Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)

  • Catch of the day dagprijs
  • Zeetong 350gram met frietjes en salade dagprijs
  • Vegi of the day dagprijs
Side dishes
  • Coleslaw
  • €4,00
  • Friet met schil
  • €4,00
  • Frisse salade
  • €4,00
  • Tomatensalade
  • €4,00
  • Papas bravas
  • €4,00
  • zoete aardappel frietjes
  • €7,50
Desserts
  • Panna cotta
  • €12,00
  • Moelleux
  • €11,00
  • Dame blanche
  • €11,00
  • Huisgemaakte citroentaart
  • €12,00

Lunch

26/09 – 30/09

Vitello harato

Vlaswijting – Jordaanse rijst

€27,00

Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag

Menu van de chef

Hapje van de chef

Zeebaars, zuiderse groentjes, jus saffraan

Eendeborst, bruine jus, pollenta

Panna cotta, rabarber, witte chocolade

€57,00

Enkel voor gans het tafelgezelschap