Ontdek onze menukaart

Bar bites
  • Corizo 'Mibrasa'
  • €9,00
  • Veggie dip / Cañas de pan
  • €8,00
  • Pastrami
  • €14,00
  • Mortadella
  • €12,00
Cold tapas
  • Tartaar rund / Bearnaise
  • €12,00
  • Surf & Turf / Chorizo / Inktvis
  • €14,00
  • Carpaccio rode biet
  • €11,00
  • Zeebaars / Yoghurt / Lavas
  • €13,00
Warm tapas
  • Gegrilde langoustines / Citroenverbena
  • €18,00
  • Groene asperges / Muhammara dip
  • €12,00
  • Traag gegaarde rundswang / Kimchi
  • €14,00
  • Kwartel BBQ / Pinda
  • €16,00

Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.

Main
  • Angus Tomahawk 2 personen - 1kg
  • €72,00
  • Sashi rib eye 300gram
  • €32,00
  • Holstein entrecote 300gram
  • €27,00

Geserveerd met frietjes, sla, saus
Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)

  • Catch of the day dagprijs
  • Zeetong 350gram met frietjes en salade dagprijs
  • Vegi of the day dagprijs
Side dishes
  • Papas Canarias
  • €3,00
  • Friet met schil
  • €3,00
  • Frisse salade
  • €3,00
  • Tomatensalade
  • €3,00
  • Gegrilde spitskool
  • €3,00
  • Warme seizoensgroenten
  • €3,00
Desserts
  • Moelleux
  • €11,00
  • Dame blanche
  • €10,00
  • Citroentaartje Pur Sang
  • €9,00

Lunch menu

05.07-12.07

Toast – halloumi – tomaat – groene kruiden

Kogelsteak – knolselder – champignon

€25,00

Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag

Menu van de Chef

teaser van de chef

Roodbaars x risotto x jus garnaal

Kalfsentrecote x polenta x bruine jus

Ananas ‘BBQ’ x pistache x yoghurtijs

€55,00

Enkel voor gans het tafelgezelschap