Toast – halloumi – tomaat – groene kruiden
Kogelsteak – knolselder – champignon
Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.
Geserveerd met frietjes, sla, saus
Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)
Toast – halloumi – tomaat – groene kruiden
Kogelsteak – knolselder – champignon
Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag
teaser van de chef
Roodbaars x risotto x jus garnaal
Kalfsentrecote x polenta x bruine jus
Ananas ‘BBQ’ x pistache x yoghurtijs
Enkel voor gans het tafelgezelschap
Adres
Openingsuren
Lunch 12u-14u
Diner 18u-21u
Zondag en maandag gesloten
Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag
Enkel op zondag groepen vanaf 20 personen
Contact
050 67 65 65
info@restaurant-pursang.be
Blijft u graag op de hoogte van ons doen en laten? Volg ons op onze social media kanalen.