gelakte eend/sobanoedels
rode poon/puree/jus safraan/mosseltjes
Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.
Geserveerd met frietjes, sla, saus
Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)
gelakte eend/sobanoedels
rode poon/puree/jus safraan/mosseltjes
Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag
Hapje van de chef
Skrei – risotto – spinazie
Eend – polenta – erwt – bruine jus
Kruimeldeeg – vijg
Enkel voor gans het tafelgezelschap
Adres
Openingsuren
Lunch 12u-14u
Diner 18u-21u
Zondag en maandag gesloten
Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag
Enkel op zondag groepen vanaf 20 personen
Contact
050 67 65 65
info@restaurant-pursang.be
Blijft u graag op de hoogte van ons doen en laten? Volg ons op onze social media kanalen.