Ontdek onze menukaart

Bar bites
  • Paleta iberico
  • €15,00
  • Vegetarische dip
  • €8,00
  • Manchego
  • €10,00
  • Pancetta stagionate
  • €13,00
Cold tapas
  • Poke bowl, kip, edamame
  • €16,00
  • Tartaar rund, 'smokey' mayo
  • €16,00
  • Focaccia, geitenkaas, walnoot, avocado
  • €14,00
  • Gravlax, rode biet
  • €15,00
Warm tapas
  • Pizette, ricotta, pancetta
  • €16,00
  • Kalfshersenen, truffel
  • €15,00
  • Okonomiyaki, katsuobushi
  • €14,00
  • Paëlla, inktvis, chorizo, jus garnaal
  • €17,00

Voor een volwaardige maaltijd rekenen we 5 à 6 tapas per 2 personen.

Main
  • Rubia entrecote 300gram
  • €35,00
  • Angus Tomahawk 2 personen - 1kg
  • €74,00
  • Picanha 300gram
  • €27,00
  • Holstein entrecote 300gram
  • €29,00

Geserveerd met frietjes, sla, saus
Keuze uit pepersaus, bearnaise, roquefort of bruine jus (€3,00)

  • Catch of the day dagprijs
  • Zeetong 350gram met frietjes en salade dagprijs
  • Vegi of the day dagprijs
Side dishes
  • Gebakken champignons
  • €4,00
  • Friet met schil
  • €4,00
  • Frisse salade
  • €4,00
  • Tomatensalade
  • €4,00
  • Papas bravas
  • €4,00
  • Warme seizoensgroenten
  • €4,00
Desserts
  • Assortiment kaas
  • €14,00
  • Moelleux
  • €11,00
  • Dame blanche
  • €11,00
  • Huisgemaakte appeltaart/ vanille
  • €12,00

Lunch

28 februari-04 maart 2023

gelakte eend/sobanoedels

rode poon/puree/jus safraan/mosseltjes

€26,00

Lunch van dinsdag t.e.m. zaterdag

Menu van de chef

Hapje van de chef

Skrei – risotto – spinazie

Eend – polenta – erwt – bruine jus

Kruimeldeeg – vijg

€57,00

Enkel voor gans het tafelgezelschap